2023 én 2024

                                                     2023

Het was een pittig jaar en het is nog niet voorbij.

                                                   De Boekenwurm gaat door. 

Het wordt penibel als er méér uitgaat dan dat er binnenkomt, de maandelijkse lasten gaan omhoog. Nóg soberder leven is geen optie, misschien moet ik dan tóch zakelijker worden ? Er is hulp gekomen en oplossingen uit onverwachte hoeken, creatieve ideeën steken de kop op en 2024 kan een prachtig jaar worden.

2023 was ook hartverwarmend, (schoonmaak, klus-en boeken) hulp, financiële giften en afgelopen zaterdag was het ongeveer "druk" in de polder, iedereen héél hartelijk bedankt  !!! 

Wereldwijd is het een puinhoopoorlogen op diverse plaatsen, een veel te warme, natte Kerst en ook de verkiezingsuitslag in Nederland stelt mij niet gerust. Toch blijf ik geloven in; "wie goed doet, goed ontmoet" Korte lijntjes (geen korte lontjes) veel vaker fietsen (ipv gemotoriseerd verkeer en vliegtuigen) ruilen en meer menselijk contact (ipv digitaal) Kom naar de (gratis) koffie-theemiddag van De Boekenwurm op donderdagmiddag en wellicht volgt er in 2024 méér, na 4 dagen weekend "barst" ik van de ideeën......

                        Voor IEDEREEN een fijn, rustig en liefdevol nieuw jaar !