Wat is De Boekenwurm?

Op de marktDe Boekenwurm is een kleinschalig, éénvrouwsbedrijf dat zich bezighoudt met de in- en verkoop van voornamelijk "KINDERBOEKEN"; zowel nieuw als tweedehands. De Boekenwurm is gestart in 1997, ingeschreven bij de k.v.k. te Middelburg onder no. 22033619. De Boekenwurm bezoekt diverse markten zoals boeken- en verzamelmarkten, op scholen, dagverblijven, peuterspeelzalen, jaarmarkten, etc. Kijk voor een actueel overzicht op de agenda.

Waar is De Boekenwurm?

De gele caravan De boekenschuur Wilt u De Boekenwurm bezoeken? Ook dat kan! De Boekenwurm is begonnen in een grote gele sta-caravan maar die werd te klein, de caravan is later gebruikt als opslag en hangplek maar is nu gesloopt.

Wie ben ik?

De Boekenwurm = een éénvrouwsbedrijf Wie is die vrouw? Dat ben ik! Na het behalen van het P.A.B.O.-diploma; jáááren werkzaam geweest binnen het onderwijs en de hulpverlening, verknocht geraakt aan kinder- en jeugdboeken. Na het opstarten van De Boekenwurm het "vakdiploma boekhandelaar" behaald in 1999. Bovendien moeder van Ube, Dries en Teun van Staveren. Wij houden erg van de Zeeuwse Blubber.