THRILLERWEKEN

Over 10 dagen beginnen de THRILLER-WEKEN   -   26 Mei tot 18 Juni 2023

Tsjonge, wat bestaan er veel soorten thrillers, De Boekenwurm heeft zich er eens in verdiept: literaire, historische, actie, relatie, legal, bestseller, spionage, psychologische, perfecte, meeslepende, avonturen, enz. enz. enz.

Tijdens die thriller-weken, dus van 26 mei t/m 17 juni, staan er, voorin in de winkel bij supermarkt De Koster/Boon’s Markt in Wolphaartsdijk, kastjes met allerlei thrillers.

De thrillers staan al klaar in kratten bij De Boekenwurm. Er zullen de komende tijd ook nog thrillers online worden ingevoerd om te verkopen via de online verkoop-kanalen.

Pak, naast uw dagelijkse boodschappen in de winkel, een tweedehands thriller mee voor 0,50 per stuk, contant te betalen in het spaarvarken. Breng ze aub niet terug want De Boekenwurm wil er vanaf. De kastjes worden tijdens de thrillerweken, van ma. t/m vrij. dagelijks aangevuld.

  • € 0,50 voor enkele uren spanning en leesplezier ! 

En voor de echte durfals: pak de fiets, peddel naar de Egbert Petruspolder voor nog veel meer spannende boeken. (do.middag 14.00 – 16.00)

De THRILLER-WEKEN   zijn een landelijke initiatief van het CPNB (Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek)

 

  • Waar ? Boon’s Markt Hoofdstraat 37 Wolphaartsdijk
  • Wanneer ? 26 mei t/m 17 juni
  • Organisatie ? De Boekenwurm E.P.polderweg 1 W’dijk