Een flyer 25 jaar Boekenwurmen

Beste lezer,

Enige tijd geleden realiseerde ik me dat ik alweer 25 jaar in de boeken zit te wurmen en dat opa Piet dus ook al zo lang niet meer hier is. Een week na de uitvaart zou de opening zijn, ik vond dat niet gepast maar oma vond dat dat door moest gaan......dus: we deden het. Ik las, als openingsplechtigheid, een stuk voor uit het sprookje van Ali Baba en de veertig rovers, daarin wordt ook iets geopend. De gasten konden de boeken-caravan in en de verkoop kon beginnen. 

Ik liet flyers drukken (bij Drukkerij Driedijk in Heinkenszand) om toch enige aandacht aan die 25 jaar te besteden. Prompt kreeg ik een verkoopkar aangeboden van Piet de Koster (Boons dagmarkt Wolphaartsdijk) Er staat nu, de hele maand november, een jubileumboekenkar in het centrum van Wolphaartsdijk.

Ik wil iedereen die De Boekenwurm steunt in de vorm van hulp, aandacht en aanbod van boeken heel hartelijk danken, ook alle kopers van tweedehandsboeken bij De Boekenwurm en natuurlijk mijn zus Hélène die me helpt met de ict en die dit prachtige filmpje heeft gemaakt, want ja, een flyer heeft 2 kanten !