Een 10 voor de tuin

Soms krijg je na een heeeele tijd een berichtje binnen n.a.v. een bestelling, vandaag kwam er eentje binnenwaaien terwijl het toch echt niet meer stormt hier.

Het begon allemaal met een vraag begin januari:

Hallo, ik ben op zoek voor mijn moeder naar het boek, Een tien voor een tuin. Haar boek waar ze zo trots op was, was door haar moeder weggedaan. Haar boekje was gesigneerd met haar naam. Ik weet dat de kans zeer nihil is. Maar kunt u kijken of u heel misschien dit boekje uit 1959 met haar naam heeft? Ik dank u hartelijk. Met vriendelijke groet.

Helaas stond haar naam er niet in maar toch werd het exemplaar gekocht en nu, bijna 2 maanden verder, ontving ik deze mail:

Hallo Joel,

Ik wil je graag laten weten dat ik eindelijk het boek "Een tien voor mijn tuin" aan mijn moeder op d'r verjaardag heb gegeven.

Ze wist werkelijk niet wat ze zag. Beide handen voor haar mond en met tranen in haar ogen. Stomverbaasd dat ik hem bij mij had. Wat is zij er ongelooflijk blij mee. Dit is het mooiste stukje jeugd wat terug is gekomen zei ze. 

En wat ben ik dan blij dat het in jouw winkel lag. Wetende dat een lieve 72 jarige vrouw in Schiedam, hier zo gelukkig mee is, zal jou ook goed doen. 

Dank je. 

Erg leuk dit, boeken op de juiste plaats bezorgen.