Stay local, tja we doen al een tijdje niet anders.....

Begin maart liet ik de school, waar ik regelmatig invalwerk doe, weten dat ik in maart niet beschikbaar zou zijn om in te vallen omdat ik me bezig moest houden met andere zaken, onder andere het voorbereiden van de boekenmarkt van 26, 27, 28 en 29 maart 2020.....

Maar maart 2020 verliep wat anders, en ondertussen zitten we al in april en is de wereld even stilgezet: blijf thuis is het advies. Online gebeurt er vanalles, ik ben er niet zo van maar men weet mij, dwz De Boekenwurm, heel erg goed te vinden !!!

Ook werd ik telefonisch geinterviewd en er kwam een fotograaf langs.....Stijn Hoekstra. Ondertussen is er een nieuw platform gelanceerd, www.staylocal.nu het is een samenwerking tussen Campspace en Columbus. Het is bedoeld voor de toekomst, als de lockdown versoepeld wordt en uiteindelijk wordt opgeheven. Ik hoop met hen dat de mensheid heeft nagedacht over de manier van leven tot maart 2020, leef in het vervolg op een wat lagere versnelling, kijk om je heen en zoek het dichterbij, er is nog zoveel te zien en te doen in de nabije omgeving! STAY LOCAL.

Voor nu voor iedereen heel veel sterkte !!!