LOW BUDGET, ga vast dichten..........

De zomer lijkt dan nu echt voorbij, jammer maar ik kijk toch ook alweer uit naar de brandende kachel en ongemerkt denk ik dan aan laarzen, klompen en schoenen voor de kachel, met een pee er in of een oude boterham en een bakje water natuurlijk ! Weet je nog die spanning de volgende morgen of alles weg is en of er dan een brief ligt of misschien zelfs een cadeautje......

Ik vind eigenlijk dat zéker alle kinderen (en misschien ook de lieve volwassenen) in december een cadeautje mogen krijgen, en dan óók alle mensen die niet zoveel te besteden hebben. 

Ik durf te beweren dat er bij   De Boekenwurm   voor iedereen, ja voor iedereen, een presentje te vinden is voor weinig geld, er is keuze genoeg dus kom eens langs en dat kan nu al, hoe leuk is die voorpret om heel relaxed de komende maanden de presentjes te gaan verzamelen en klaar te maken (misschien zelfs met een gedichtje erbij?) voor december ?

En bent u klaar met de voorbereidingen voor familie en vrienden? Je kunt gewoon doorgaan met cadeautjes voor buren, voorbijgangers of voor mensen die je niet eens kent......leg een surprise op de stoep, aanbellen en wegrennen en dan van een afstandje kijken naar verbaasde, blije of ontroerde gezichten van verraste, misschien wel eenzame mensen, of kinderen die nog nooit een cadeautje opengemaakt hebben !

www.schrijvenonline.org/oefening/dichten-en-kijken